De beste beveiliging

Maak geen zorgen meer en stel bestanden veilig

LiveSchijf beste beveiligingElk jaar crasht 10% van de computers

Naar schatting zijn er wereldwijd meer dan 1 miljard computers in gebruik. Volgens de het toonaangevende Amerikaanse vakblad Computer Industry Almanac raakt jaarlijks 43% van de computergebruikers kostbare bestanden kwijt. Daarnaast crasht elk jaar 1 op de 10 computers volledig! Dat zijn 100.000.000 computers per jaar.

Wat bent u kwijt bij een computercrash, brand of diefstal?

  • Uw privé en zakelijke documenten
    Al uw privé documenten staan op uw computer. Vaak staan er ook vaak zakelijke documenten op uw computer of laptop. Zeker als u als ZZP-er of Freelancer werkzaam bent, maar ook iemand in loondienst werkt steeds vaker thuis en onderweg.
  • Uw muziek, films en foto's
    Onbetaalbare films, foto's van kinderen, familie en vrienden gemaakt met uw digitale camera staan op uw computers en/of externe harde schijf, net zoals uw muziek- en speelfilmverzameling. In één klap bent u alles kwijt. Die unieke foto’s of films van uw bruiloft of de eerste stapjes van uw kind bent u voor altijd kwijt.
  • E-mails, adressen en telefoonnummers
    In één keer bent u al uw e-mails, contactgegevens en telefoonnummers kwijt.

Online Backup

Met een backup beschermt de gegevens die zijn opgeslagen op uw computer: Familiefoto's, financiële informatie, documenten uw muziek en filmcollectie. Kopieën maken op ander computers of een externe harde schijf helpt maar biedt u nooit echte zekerheid. Om dat te bereiken moeten bestanden fysiek ergens anders opgeslagen staan. Online backup biedt deze mogelijkheid en is hiermee de beste beveiliging tegen een computercrach, brand of diefstal.

Geavanceerde technologie

LiveSchijf werkt met de veel geprezen technologie van Livedrive uit Groot Brittannië. Inmiddels maken ruim 500.000 Engelsen al gebruik van deze programmatuur. Bijzonder aan de programmatuur is dat het eenvoudig te installeren is en voor de rest volledig automatisch en continue op de achtergrond haar werk doet. Door haar eenvoud is LiveSchijf dus ook uitermate geschikt voor de minder ervaren computer gebruiker. U hoeft dus nooit meer te denken aan het maken van een backup.

100% veilige opslag

De backup bestanden staan op grote servers in zwaarbeveiligde datacentra in Groot Brittannie. Van deze servers ook weer extern een backup gemaakt. Alle data wordt conform defensiestandaard versleuteld. Niemand behalve u kan bij uw gegevens. Uw bestanden zijn hier beter beveiligd dan bij u thuis of op het werk.

SSL encryptie op uw webportaal

De website van LiveSchijf en uw webportaal zijn beveiligd door middel van een SSL-verbinding. Dat wil zeggen dat de gegevens die u via onze websites verstuurt niet door anderen ingezien kunnen worden.  Een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoeker. Een SSL-verbinding kunt u eenvoudig herkennen aan de url https://liveschijf.nl (er wordt een extra 's' achter http toegevoegd) en het slotje in de adresbalk.U persoonlijk webportaal (https://uwnaam.liveschijf.nl) benadert u via HTTPS. De gegevens worden dus via encryptie verstuurd en kunt controleren dat wij de aanbieder zijn. Deze beveiliging is herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Met dit gesloten slotje is het SSL encryptie certificaat te zien. Deze geeft aan dat LiveSchijf de eigenaar van de website is en het certificaat heeft afgegeven. Bezoekers van de website kunnen zo zien dat er veilig met hun persoonsgegevens wordt omgegaan en dat kwaadwillenden dit niet kunnen afluisteren.

Met slechts één account zijn al uw computers veilig

Bestanden op al uw computers, laptops en externe harde schijven zijn met LiveSchijf het best beveiligd tegen een natuurlijke of onnatuurlijke ramp. Uw bestanden kunnen eenvoudig op elk moment worden teruggezet op elke computer. Het maken van een backup gaat automatisch en het programma draait continue op de achtergrond zonder dat u het merkt. U hoeft dus nooit meer te denken aan het maken van een backup. Het programma bewaart zelfs gewijzigde of verwijderde bestanden tot wel 30 versie terug.