Virtual HD

Een virtuele harde schijf tot uw beschikking

LiveSchijf hdOveral dezelfde bestanden op uw virtuele harde schijf

LiveSchijf Online Schijf synchroniseert bestanden tussen al uw computers. Elke wijziging wordt automatisch bijgewerkt op alle computers. Ook wijzigen die u offline maakt, worden automatisch gesynchroniseerd op alle computers zodra er weer een internetverbinding is. Het synchroniseren van bestanden werkt zowel op de PC als op de Mac.

U krijgt een extra schijf (L-schijf) op het web en op elke computer waarop u de software installeert. De L-schijf werkt net zoals een reguliere lokale schijf op uw computer.

Uw bestanden online bewerken

Met de Online Schijf kunt u uw bestanden via elke webbrowser bewerken. Open en bewerk documenten en afbeeldingen met de ingebouwde web applicaties. Alle wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd op al uw computers.

Bewaar bestanden naar keuze online en/of offline

U kunt Online Schijf bestanden zowel online als op uw computer opslaan. Zo houdt u ook offline toegang tot deze bestanden. Ook (grote-) bestanden zoals (speel-) films kunt u ook alleen online opslaan. Hiermee bespaart u ruimte op uw computer. Hoe werkt dit precies?

Supersnelle overdracht

LiveSchijf beperkt uw bandbreedte niet.Het maakt gebruik van geavanceerde technologie om de snelheid van uw uploads en downloads te maximaliseren zonder dat het de prestaties van uw computer zwaar beïnvloedt.

Eenvoudig uit te breiden in capaciteit

De L-schijf heeft standaard een opslagcapaciteit van 512 GB. Voor de meeste gebruikers is dit meer dan genoeg capaciteit. De kosten bedragen € 55,- per jaar en is altijd in combinatie met het LiveSchijf Online Backup basispakket van € 3,95 per maand of € 41,90 per jaar. Als u bijvoorbeeld kiest voor betaling per jaar kost het Premium pakket u totaal € 41,90 (Online Backup basispakket) plus € 55,00 (Online Schijf pakketuitbreiding) is € 96,90.
Wilt u meer ruimte? Dat kan. De Online Schijf is uit te breiden met blokken van 512 GB opslagcapaciteit. De 512 GB extra opslagcapaciteit voor uw Online Schijf kost € 20,- per jaar. Uitbreiding van de capaciteit kunt u aanvragen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..