Wie we zijn

Waar LiveSchijf voor staat

Onze missie

Het aanbieden van automatische, goedkope én veilige online backup die voor iedereen gebruiksvriendelijk is.

Reseller Livedrive

LiveSchijf is de Nederlandse reseller van Livedrive. Livedrive heeft wereldwijd inmiddels meer dan 500.000 gebruikers en is hiermee één van de meest toonaangevende aanbieders van online backup diensten. Naast de diensten van Livedrive bieden wij u de volgende additionele voordelen voor onze Nederlandstalige relaties.

Eenvoudige betalingswijze

De betalingen vinden voornamelijk plaats middels automatisch incasso. Dit is de goedkoopste en voor u de veiligste manier van betalen. Daarnaast kunt een afschrijving waar u het niet mee eens bent gewoon via uw eigen bank laten terugstorten. Als alternatief bieden wij ook de mogelijkheid aan om via iDeal te betalen. In verband met extra administratieve lasten zijn hier wel kosten aan verbonden (€ 2,- per betaling).

Ondersteuning

Wij ondersteunen u vanuit Nederland en in de Nederlandse taal. Wij hebben een grotendeels Nederlandstalige site en een Nederlandstalige helpdesk.

Prijsvoordeel

LiveSchijf zet zijn dienst scherp in de markt en is hierdoor vaak goedkoper dan vergelijkbare pakketten van concurrenten.

Vriendenprogramma

Als vrienden, familie of bekenden via u een account nemen bij LiveSchijf, ontvangt u elke keer twee maanden uw LiveSchijf account gratis. Lees hier de voorwaarden.

Andere diensten

LiveSchijf biedt u de volgende aanvullende diensten:

  • Bouw van modulaire websites en website (re-) design voor ZZP-ers en het MKB.
  • Maatwerkadvies en oplossingen op het gebied van strategie en (internet-) marketing

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..