Referenties

Lees de ervaringen van onze klanten

Uitgebreid onderzoek naar online back-up diensten leert tamelijk snel dat LiveSchijf voor mij tot de absolute top 3 behoort! Snelheid van upload en download is zeer goed te noemen, zo niet zelfs de snelste in mijn onderzoek. Vaak nog belangrijker, de service en support die ook uitstekend is. Kortom, een absolute aanrader met 1 klein minpuntje: dat bepaalde extensie als .exe en .iso niet in de backup worden opgenomen, gelukkig kun je dit in de configuratie uitsluiten.

H. Boutkan

 

Blijft een top service! Ben er erg blij mee!

Chris (bron: facebook.com/liveschijf)

 

Ik was benieuwd of de software ook zou werken voor Mac OSX. Twee maanden gratis geprobeerd en het werkt perfect. Goed, betaalbaar en probleemloos. Aanrader.

Robbert (bron: facebook.com/liveschijf)

 

Wij hebben als Stichting Dierennood een grote hoeveelheid foto's, video's en teksten op diverse schijven staan, maar alles wordt door LiveSchijf keurig bijgehouden met de algehele backup.

Hanno (bron: facebook.com/liveschijf)

 

Ik ben blij met Liveschijf backup. Werkt perfect of beter gezegd "doet het prima" want ik hoef (na de eerste instelling) niets te doen.

Yvonne (bron: facebook.com/liveschijf)

 

Geweldige manier van online backup. Geen omkijken meer naar mijn film en muziek-collectie. Alles wordt netjes bijgewerkt. Heb al eens een backup terug moeten zetten. Gelukkig geen gegevens verloren gegaan.

Erik (bron: facebook.com/liveschijf)

 

Ik ben erg enthousiast over Liveschijf! In eerste instantie heb ik gebruik gemaakt van de gratis proefperiode om vervolgens het Backup-pakket af te sluiten. Ik had een paar vragen over hun product en deze werden snel beantwoord. Uiteindelijk heb ik het Premium-pakket genomen, zodat ik al mijn bestanden overal kan benaderen en live kan streamen.

Petronella

 

Goede ervaringen met Liveschijf. Eerst even op proef geprobeerd, nu Liveschijf backup abonnement afgesloten. Website kwam mij eerst niet zo betrouwbaar over, maar is uiteindelijk allemaal goed uitgepakt. Hopen dat de dienst ons blijft bevallen en de gegevens veilig bewaard blijven. Tot nu toe tevreden!

Hans

 

Handig bij een kapotte schijf.

Mirjam (bron: facebook.com/liveschijf)

 

Ik werk nog met de gratis account maar ga zeker per 1 april verder met LiveSchijf Backup. Het werkt prima, is snel en geeft een veilig gevoel dat aangepaste en nieuwe bestanden direct worden gebackupt, zonder zelf iets te moeten starten.

De heer T. Pol

 

LiveSchijf biedt mij de oplossing waar ik lang naar op zoek was. Ik ben nu niet meer gebonden aan een vaste werkplek of pc. Als ZZP-er in de Informatie Technologie zit ik op veel verschillende locaties en zijn mijn digitale documenten van groot belang. Met de online harde schijf beschik ik altijd over mijn zakelijk documenten en luister ik tussendoor naar mijn muziek ;). Bovendien heb ik al mijn bestanden ook nog beveiligd in een reservekopie. Dit geeft mij een veilig gevoel.

De heer J.W. v.d. Geest

 

LiveSchijf is gebruiksvriendelijk. Ik ben positief verrast door de iPhone App. Ik kan met mijn iPhone overal en altijd mijn bestanden benaderen en dit is veel meer dan hoeveelheid die überhaupt op mijn iPhone past. En daar komt nog eens bij dat ik mijn foto's op mijn iPhone kan vastleggen op mijn LiveSchijf.

Mevrouw P. Heere